Noves subvencions per a projectes d'innovació oberta i disruptiva

Vols engegar un projecte disruptiu a la teva empresa? T’agradaria accelerar el teu nivell d’innovació i millorar o capgirar el teu model de negoci i obrir noves línies de negoci i segments de mercat? Aquests ajuts estan pensats per tu.

Qui pot ser beneficiari i quins requisits s’han de complir?

Hi ha tres línies d’ajuts. Anem a veure quines són:

Línia 1. Projectes d’ideació i desenvolupament de noves iniciatives disruptives.

Ajut de fins a 29.000 euros per desenvolupar idees trencadores, experimentar i madurar-les fins a trobar el seu encaix al mercat. Es subvencionen les despeses que provenen del personal propi dedicat a aquesta tasca o de nova contractació; col·laborador extern expert en noves metodologies de transformació empresarial o altres col·laboracions externes addicionals per altres experteses relacionades amb el projecte.

Línia 2. Ajuts de fins a 29.000 euros per startups amb tecnologia pròpia interessades en validar el seu producte, servei o tecnologia fent proves pilot amb una empresa consolidada com la teva o una entitat.

La idea disruptiva de negoci és teva i aquesta línia d’ajuts et permetrà que una startup, que t’ajudem a buscar i seleccionar nosaltres, faci el disseny i el primer prototipatge d’un MVP (producte viable mínimament) per posar a prova i testejar la teva idea de negoci a la teva empresa.

Línia 3. Ajuts de fins a 29.000 euros per startups que vulguin validar el seu producte, servei o tecnologia fent proves pilot amb una empresa consolidada com la teva o una entitat per a projectes centrats en desenvolupar materials sostenibles, millora del recurs en el cicle de l’aigua, energia renovable, mobilitat sostenible i altres iniciatives orientades a mitigar els efectes del canvi climàtic. Tu aportes la idea de negoci disruptiva en aquest àmbit de millora i aquesta línia d’ajuts et permetrà que una startup, que t’ajudem a buscar i seleccionar nosaltres, faci el disseny i el primer prototipatge d’un MVP (producte viable mínimament) per testejar la teva idea de millora en canvi climàtic i posar-lo a prova amb la teva empresa.

Notes importants:

1. El termini de presentació de sol·licituds és el 30 de juliol de 2024. S’ha de preparar una memòria i un pressupost d’activitats, i, si escau, buscar una startup per fer el MVP, amb la qual cosa et demanem que com a molt tard el 20 de juliol tinguem clar si estàs interessat/da en presentar-te.
2. Són ajudes per prototipar i testejar projectes d’innovació disruptius que ajudin a la teva companyia a crear nous productes o serveis, accedir a nous mercats o segments de mercats.
3. No has de tenir cap solució aterrada ni clara per presentar la sol·licitud, l’ajut és per fer això, però sí que has de tenir una orientació / idea de cap a on voldries ampliar i/o transformar el teu negoci, ja que l’ajut no serveix per incrementar el negoci actual tal qual és.
4. Des de ToGrowfy ens encarreguem de tot, sense cost per tu: validar amb tu la idea disruptiva, buscar la startup si fos necessari, omplir la sol·licitud i memòria, el pressupost del projecte,…

Si vols més informació aquí tens l’enllaç oficial amb tots els detalls: https://www.accio.gencat.cat/ca/serveis/innovacio/catalonia-exponential/ajuts-disrupcio/

També et proposem que et reuneixis amb una persona de l’equip ToGrowfy per parlar-ne. Escriu a la Sandra Ferrer, Responsable de Comunicació, per concertar una primera reunió: sferrer@togrowfy.com.

Ens veiem aviat! 🙂

 

Dirección Financiera Externa para una gestión económica inteligente. Soluciones Legales, Fiscales y Laborales.

ToGrowfy (www.togrowfy.com) es una firma de servicios profesionales para empresas enfocadas al crecimiento. Trabajamos para CEO’s inquietos y les ayudamos a hacer crecer sus negocios gracias a una dirección financiera de calidad en régimen de outsourcing. Les facilitamos una información económica completa, fiable y a tiempo para que tomen las mejores decisiones. En este camino de crecimiento también nos aseguramos de que las empresas cuenten con una fiscalidad óptima, a la vez que minimizamos los posibles riesgos asociados al desarrollo de su actividad con nuestro equipo de abogados especializados. Porque conocer bien las reglas del juego es un factor clave de crecimiento.